Hirdetés

Csapj le a menő Ragadozó madarak cuccokra! (Lezárva)

|

Ha szeretnél bezsebelni többek között egy nagy plüss hiénát, akkor tarts velünk!

Hirdetés

Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) február 6-án került a hazai mozikba és megmutatta, hogy mi történt Harley Quinn-nel, miután szakított Jokerrel és új fenyegetés lépett be az életébe egy maffiavezér, a Fekete Maszk (Ewan McGregor) képében.

Hirdetés

Az InterCom felajánlásából két csomag talál gazdára, amelyek véletlenszerűen elosztva tartalmaznak egy plüss Bruce hiénát, egy Harley Quinn hajfestő krétát, egy mintás zokni, egy Ragadozó madarak pólót, kitűzőt és matricákat is. Ahhoz, hogy a ti gyűjteményeteket díszítse a felsorolt loot, csak egy végtelenül egyszerű kérdésre kell válaszolnotok: 

Ki alakította azt a Jokert, akivel korábban Harley Quinn (Margot Robbie) összeszűrte a levet?

a, Joaquin Phoenix
b, Jared Leto
c, Cameron Monaghan

A helyes válasz betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Ragadozó madarak" jeligével, február 20, csütörtök délig. A szerencsésekkel privátban vesszük majd fel a kapcsolatot. Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.