Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Ragadozó városok premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

Nézd meg egy héttel a premier előtt a Gyűrűk Ura készítőinek új filmjét!

Hirdetés

Philip Reeve nagysikerű regénye Christian Rivers rendezésében kerül a mozik vásznaira, aki olyan filmeken dolgozott együtt Peter Jacksonnal, mint a Gyűrűk Ura trilógia, a Hobbit: Váratlan utazás és a King Kong, Jackson pedig már egészen a kezdetek óta támogatta az adaptációt. Ez a különös fantasy  történet évezredekkel a jövőben játszódik, amikor egy kataklizmát követően az emberiség kénytelen volt új életformára váltani. Ennek következtében a Földön hatalmas, mozgó városok portyáznak, amik kisebb falvakra vadásznak - ebben a szörnyű világban botlik egymásba Tom Natsworthy (Robert Sheehan) és Hester Shaw (Hera Hilmar), akik szövetséget kötnek, ami megváltoztathatja a jövőt - csakhogy Hugo Weaving karaktere keresztbe tehet nekik. 

Hirdetés

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy Rivers mit hozott össze Jackson támogatásával, akkor játsszatok velünk! A UIP-Duna Film felajánlásából 3 páros belépőjegyet sorsolunk ki a Ragadozó városok sajtóvetítésére, ami egy héttel a premier előtt lesz. Ahhoz, hogy részt vegyetek a játékban nem kell mást tennetek, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre (az alábbi trailer segíthet benne): 

Melyik nagyvárost láthatjuk ragadozni az előzetesekben?

a, Moszkva

b, Washington

c, London

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "ragadozó" jeligével, december 19-én 09:00-ig. A vetítés december 20-án délelőtt lesz egy budapesti moziban. Kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre. Ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, kövessétek a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.