Hirdetés

Rambo 5 - vele fog együtt zúzni Stallone

|

Az akciólegenda újabb hadjáratát egy riporter segíti majd.

Hirdetés

Nemrég Sylvester Stallone közzétette az első fotókat a Rambo 5 forgatásáról, amelyeken cowboyként láthattuk megjelenni, ez pedig nem véletlenül van így, hiszen a feltételezett történet szerint a békésen éldegélő akcióhős nyugalmát megzavarja az, hogy barátjának lányát elrabolja egy mexikói drogkartell, ezért a határon túlra megy, hogy felvegye velük a harcot. De nem egyedül teszi mindezt. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy a következő Rambo filmben szerepelni fog a Spangol - Magamat sem értem, a Spirit - A sikító város, a Minden út Rómába vezet és a Grace: Monaco csillaga filmekből ismert Paz Vega is. A színésznő egy Carmen Delgado nevű riporternőt alakít majd, aki Rambo mellé csapódik, miután a mexikói drogkartell elrabolja a féltestvérét. 

A Spanyolországban és Bulgáriában forgó Rambo 5 rendezői székében Adrian Grunberg (Börtönregény) foglal helyet. Kíváncsian várjuk, hogy Vegán kik csatlakoznak még a 2019-ben érkező folytatáshoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.