Hirdetés

Íme John Rambo... cowboyként

|

Már forog a Rambo 5, Sylvester Stallone fellőtte az első képeket.

Hirdetés

John Rambo már rengeteg mindenen keresztülment azóta, hogy 1982-ben bemutatkozott a Rambo - Első vérben, legutoljára pedig 2008-ban, a negyedik filmben láthattuk, ami húsz évvel a harmadik felvonás után játszódott. Elképesztő, de tíz év elteltével újfent visszatér a karakter a Rambo V-ben, hogy Sylvester Stallone - vélhetően még utoljára - megmutathassa, még mindig olyan kemény, mint annak idején. Ezt pedig nem akárhogy tervezi megtenni. 

Hirdetés

A színész a minap feltöltött két képet az Instagramjára, amelyen cowboy felszerelésben látható és hozzátette, hogy kezdődik a forgatás. Noha hivatalos szinopszis még nem létezik, a korábbi információk szerint Rambo békésen éldegél, ám lelki nyugalmát megzavarja az, hogy egy barátjának a lányát elrabolja egy mexikói drogkartell, ezért pedig a határon túlra megy, hogy felvegye velük a harcot, ezt pedig alátámasztani látszanak az alábbi képkockák is: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tonight we start filming…!

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

... Comes a Horseman Wild and Free. @rambomovie #rambo5

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

A Rambo 5-öt Adrian Grunberg (Börtönregény) rendezésében láthatjuk majd, aki Matthew Cirulnick (Elfeledve, Harlemi történet) és Stallone forgatókönyvéből dolgozhat. A premier 2019-ben várható, emiatt fog késni A feláldozhatók 4 is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.