Hirdetés

Stallone megállíthatatlan a Rambo V. eddigi legpörgősebb előzetesében

|

Nem ő kezdte, de ő fogja befejezni.

Hirdetés

Sylvester Stallone majdnem 40 évvel az első vérontás és a filmsorozat lezárásának érződő 2008-as John Rambo után még mindig nem tudta elengedni az egyik leghíresebb szerepét, amin minden bizonnyal nagyot kaszálhat majd a Lionsgate. A legújabb, a korábbinál sokkalta akciódúsabb előzetes mindenesetre arra enged következtetni, hogy a 73 éves színészlegenda továbbra sem fárad.

Hirdetés

Az idehaza Utolsó vér címen futó ötödik rész előző kedvcsinálójának történetmesélős jellegét ezúttal rengeteg vérben úszó akciójelenet váltotta fel, miközben felidéződnek az egykori Rambo-filmek mára már klasszikusnak számító képsorai, és tiszteletét teszi a Sergio Peris-Mencheta által megformált gonosztevő is. Az Adrian Grunberg (Börtönregény) rendezte produkció elején a vietnami veterán békésen éldegél, ám amikor a házvezető unokája rejtélyesen eltűnik Mexikóban, Rambo kénytelen ismét harcba szállni. A nyomok egy szexkereskedelmi hálózathoz vezetnek, aminek nem sok jót jósolunk a film végére.

A Rambo V: Utolsó vér szeptember 19-én érkezik a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.