Hirdetés

Ray Stevenson Asgard szétrombolásáról beszélt

|

Ray Stevenson (Volstagg) egy interjúban elárulta a Thor: Sötét Világról, hogy nő a tét. Itt olvashatjátok, hogy mit mondott, többek közt azt is elhintette, hogy Asgard talán teljesen elpusztul a Marvel második fázisában.

Hirdetés

A színész azt is felfedte, hogy Volstagg valahogy konfliktusba kerül a felettesével, a veszély miatt amit Malekith az Elátkozott (Christopher Eccleston) jelent Asgardra.

"Nagyszerű harcos. Ő a három harcos egyike, akik végzik a kötelességüket, és életüket a fronton élik. Nem mindig együtt harcolnak. Volstagg küzd, van egy fészke, a szívért és a hazáért küzdenek, amennyire Asgard eszméért is. Itt van az ő problémája. Fél, hogy mennyire fenyegeti az új ellenfél mind a hazáját, mind pedig a harcmezőt."

A Thor: Sötét világ idén ősszel, november 14.-én érkezik Magyarországra. Főbb szerepekben: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Ray Stevenson, Kat Dennings, Anthony Hopkins, Tom Hiddleston, Idris Elba és Christopher Eccleston. A rendezésért Alan Taylor felelős.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.