Hirdetés

Ray Stevenson Asgard szétrombolásáról beszélt

|

Ray Stevenson (Volstagg) egy interjúban elárulta a Thor: Sötét Világról, hogy nő a tét. Itt olvashatjátok, hogy mit mondott, többek közt azt is elhintette, hogy Asgard talán teljesen elpusztul a Marvel második fázisában.

Hirdetés

"Az első Thor filmben Asgard hatalmas békében volt a 9 birodalom között. Virág korukat élték. Minden úgy nézett ki, és működött ahogy az kell. Ebben, a birodalmakat felkorbácsolják különféle lázadások. Van egy sötétebb gonosz erő odakint, és mi annak a szélén állunk, hogy belemenjünk egy hosszú, elhúzódó csatározásba. A város ragyogását és fényét eltüntették, és mindez egy hatalmas ostromhoz vezet, egy támadáshoz Asgard szívébe. Teljesen kitéphetik azt, a tét megnőtt. (folytatásért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.