Hirdetés

R-besorolású Bioshock mozit a népnek!

|

Ezt maga Gore Verbinski hangoztatta, mikor az IGN felkereste a Bioshock mozi körülményei kapcsán, pontosabban így fogalmazott: "R-nek kell lennie, kemény R-nek!".

Hirdetés

Kezdetben Verbinski mint rendező foglalta el a filmben megillető posztját, ám az Universal stúdó az általa kiszabott büdzsét horribilisnek találta, ennek következtében megvált a rendezői széktől, és megmaradt a producer szerepkörénél.

Azt az egyedül árválkodó ülőalkalmatosságot valakinek el kellett foglalnia, így jött a képbe Juan Carlos Fresnadillo, aki egyéb programjai miatt későbrre halasztotta a Bioshock mozi forgatási munkálatainak elkezdését. Verbinski bátyó azonban nem mondott le a játékból készült projektről, és a következőket nyialtkozta: "jelenleg is azon vagyunk Juan Carlos barátommal, hogy tető alá hozzuk a filmet, de ez igen nehéz, tekintve azt, hogy a Bioshock erősen R kategóriás horrorfilm lenne, hatalmas költségvetéssel. Ebből kell lefabrikálnunk annyit, hogy megnyerjük vele a stúdiót, és megmaradjunk játékhű verziónak. De bármit is teszünk: mindenképpen kemény R-besorolású filmnek kell lennie..."

Vajon sikerül Verbinskiék terve, és összeállítanak egy ésszerűbb költségtervet, majd egy minőségi, játékból készült R kategóriás produkciót, ala Bioshock név alatt? Nagyon, nagyon reméljük!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.