Hirdetés

R-besorolású Riddick folytatást a népnek!

|

Vin Diesel kétség kívül egyik legjobban eltalált szereplése A sötétség krónikájában és a Pitch Black-ben volt, butuska lenne tehát elszalasztani a lehetőséget fúriaként való visszatérésére.

Hirdetés

Vin Diesel Facebook oldalán számotl be többek között arról is, hogy R besorolású harmadik részt szeretne produkálni, amely igazi dark hangulatú, kemény akciót és küzdelmet ígér. Mindezek mellett a rendező/író David Twohy megerősítette, hogy idén nyáron kezdik forgatni a Riddick 3-at, és sok visszajelzést, kommentet és építő jellegű kritikát olvastak a rajongóktól ahhoz, hogy tudják mi kell a népnek. A hivatalosnak tűnő sztorit se felejtsétek ki, ez a továbbiakban kapott helyet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.