Hirdetés

Reboot készül a Ren és Stimpy Show-ból

|

A Comedy Central rendelte be a rebootot a majdnem 30 éves sorozatból.

Hirdetés

A Ren és Stimpy Show olyan volt a kilencvenes évek gyerekeinek, mint a Boci és Pipi, az Én vagyok Menyus vagy éppen a Beavis és Butt-head - vagyis a szülők egyáltalán nem örültek neki, hogy a gyerekeik ilyen "ökörségeket" néznek, azok viszont non-stop azt nézték. Nekik és persze mindenki másnak is, aki szereti a Ren és Stimpy Show-t jó hír lehet, hogy a Comedy Central a minap rendelte be a teljes sorozat feldolgozását.

Hirdetés

1991 és 1995 között futott eredetileg a Ren és Stimpy Show (idehaza viszont csak 1998-ban vette kezdetét és tartott egészen 2006-ig). Majdnem 30 éve debütált ez a sorozat, ennyi idő pedig elégnek bizonyult ahhoz a Comedy Central szerint, hogy újrázzanak belőle egyet. A ViacomCBS Entertainment & Youth Group elnöke, Chris McCarthy a következőképp nyilatkozott:

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy újraéleszthetjük ezt az ikonikus franchise-t, főleg ezzel az új kreatív csapattal és a partnereinkkel a Nickelodeon Animation Stuidónál."

Ti mit gondoltok, jó ötlet egy majd' 30 éves sorozatot rebootolni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.