Hirdetés

Reboot készül A Skorpiókirályból Dwayne Johnson támogatásával

|

Habár The Rock is a fedélzeten van, el kell szomorítanunk benneteket: nem ő fogja játszani a főszerepet.

Hirdetés

A Skorpiókirállyal először a 2001-es A múmia visszatérben találkozhattunk, és habár kevéske szerep jutott Dwayne Johnson karakterének (aki akkor még nem számított nagy névnek), a nézőközönség nagyon megkedvelte ezt az izomkolosszust. (Még a mai napig förtelmes CGI szörnyes reinkarnációja ellenére is…) Éppen emiatt a stúdió nem habozott, azonnal egy a Skorpiókirályra fókuszáló spin-off filmet kezdtek forgatni, ami egy évvel később került szerte a világon mozikba. Nem volt annyira rossz alkotás, de annyira jónak se lehetett nevezni, hogy három további film készüljön belőle (persze más-más színészekkel). A minap viszont egy olyan hír érkezett egyenesen a Deadline-tól, hogy Dwayne Johnsonnal készül ennek a franchise-nak a rebootja.

 

Hirdetés

Persze kicsit korai az öröm még, főleg ha hozzátesszük ehhez azt is, hogy Johnson nem fogja elvállalni a főszerepet, hiszen 2022-ig teljesen be lett táblázva. Ő csak produceri áldását fogja adni a projektre a Dany Garciával közösen alapított Seven Bucks Productions egyik újabb filmjeként. Hogy ki kerül a helyére, még nem tudni, az előzetes kiszemelések és castingok nem kezdődtek még el. De annyi azért biztos, hogy a forgatókönyvet a Straight Outta Compton írója, Jonathan Herman fogja jegyezni. Többet nem árultak el a készülő projektről.

Ti mit gondoltok, ki legyen az új Skorpiókirály?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.