Hirdetés

Rejtélyes előzetesen a Stranger Things 4. évada

|

Eleven, figyelsz?

Hirdetés

Bár a legutóbbi hírek arról szóltak, hogy a Netflix egyik legnagyobb sikerszériája, a Stranger Things csak jövőre tér vissza a negyedik etapjával, a streamingszolgáltató most mégis úgy látta jónak, ha elkezdi felpörgetni a sorozat marketinggépezetét, és a napokban mindjárt kettő, titokzatosabbnál titokzatosabb teasert tettek közzé.

Hirdetés

Először tegnap frissült a Stranger Things hivatalos YouTube-oldala, amikor is megjelent egy közel két perces videó, amelyben néhány monitort láthattunk egy-egy felvillanó képpel. Ennek a videónak a leírásából kiderült, hogy a Hawkins Laboratóriumban vagyunk, amit technikai okok miatt lezártak, de a mai napon 3-tól ismét üzemelni fog. 

Ebből sokan arra következtettek, hogy ma délután valamiféle bejelentés érkezik majd a széria felől, és hát így is történt, háromkor ugyanis befutott egy második kedvcsináló is, igaz, ez még az előbbinél is titokzatosabbra sikeredett.

Ennek a leírásában pedig nem szerepel más, csak két szám: 002/004. Hogy ez pontosan mit jelent, arról egyelőre fogalmunk sincs, de könnyen meglehet, hogy hamarosan egy teljes értékű előzetest kapunk, esetleg a premierdátum pontos leleplezése is megtörténhet. Az ízelítő mindazonáltal azt sejteti, hogy végre Eleven és a többi képességgel rendelkező kísérleti alany múltja is feltárulhat, ami egyúttal Dr. Martin Brenner visszatérését is magával hozhatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.