Hirdetés

Kiderült, hogy mikor térhet vissza a Netflix néhány sikersorozata

|

Sűrű lesz az év utolsó negyedéve.

Hirdetés

Bár a koronavírus miatt a Netflix idei projektjeinek ütemtervében is bizonyos mértékű csúszás állt be, szép lassan azért kezd helyreállni a rend. Ez pedig azt jelenti, hogy a közeljövőben már tényleg visszatér a streamingszolgáltató néhány zászlóshajója. És már azt is tudjuk, hogy megközelítőleg mikor.

Hirdetés

Erről a streamingplatform vezérigazgatója és tartalomért felelős igazgatója, Ted Sarandos beszélt egy, a Netflix első negyedéves pénzügyi eredményeiről készített videóban, amelyben elmondta, hogy a legnagyobb címeik közül három is, úgy mint a The Witcher 2. évada, a You 3. évada, és a Cobra Kai 4. etapja még az idei év utolsó negyedévében, vagyis az októbertől december végéig tartó időszakban fog debütálni.

Nem esett szó azonban a Stranger Things 4. szezonjáról, emiatt pedig többekben felmerült a gyanú, hogy a régóta várt új évad csak 2022-ben érkezik. Nos, ezt szinte biztosra is vehetjük, hiszen a széria egyik főszereplője, a Mike-ot alakító Finn Wolfhard egy videóban nemrég elárulta, hogy idén valószínűleg már nem térünk vissza Hawkins városába.

Végezetül pedig azt is megtudtuk, hogy két sikervárományos filmjük, a Ryan Reynolds, Gal Gadot és Dwayne 'The Rock' Johnson fémjelezte Red Notice, valamint a Chris Hemsworth főszereplésével érkező Escape From Spiderhead szintén az említett időszakban debütál majd a Netflix kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.