Hirdetés

A Netflix szerezte meg A csaj nem jár egyedül remake-et

|

Fordított felállással támad fel Freddie Prinze Jr. és Rachael Leigh Cook romantikus filmje, méghozzá a streamingen.

Hirdetés

Emlékeztek még az 1999-es A csaj nem jár egyedülre, ami után sok pasi szeretett bele Rachael Leigh Cookba és még több csaj Freddie Prinze Jr.-ba? A film koncepciója rém egyszerű volt: a suli bikája, Zack fogadást köt, hogy képes bármelyik lányból bálkirálynőt faragni, a választás pedig a társasági életet hírből sem ismeri Laney-re esett, csakhogy a játékot árnyalják a fellángoló érzések.

Hirdetés

Több mint húsz évvel később most újra előveszik a film receptjét a modernizálás érdekében, ám ezúttal megfordítják a felállást: a He's All That (magyarul A pasi nem jár egyedül?) című remake-ben egy népszerű influenszer dönt úgy, hogy egy geek srácból bálkirályt farag. A női főszerepre a TikTok sztár, Addison Rae írt alá, míg partnere a Cobra Kai, A kijelölt túlélő és Game Shakers sorozatokból is ismert Tanner Buchanan lesz, ráadásul Rachael Leigh Cook is fel fog bukkanni benne, de nem ugyanazt a karaktert fogja megformálni, akit anno megszerettünk. 

A rendező Mark Waters (Nyakiglove, Nem férek a bőrödbe, Ha igaz volna, Tapló télapó 2), a forgatókönyvet R. Lee Fleming (Kihevered, haver, Könnyű, mint a pehely) jegyzi - érdekesség, hogy Fleming írta az eredeti film szkriptjét is. A projekt mögött a Miramax áll, a produceri teendőket pedig többek között Andrew Panay (Buliszervíz, Ünneprontók ünnepe) és Jennifer Gibgot (A csaj nem jár egyedül, Step Up, Hajlakk) látják el. 

A korábbiakat persze már eddig is tudtuk, viszont friss hír, hogy a Deadline jelentése szerint a forgalmazás jogait a Netflix szerezte meg nagyjából 20 millió dollárért, ennek köszönhetően nálunk is a streamingszolgáltató hozza majd el a filmet, várhatóan még idén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.