Hirdetés

Remake készül a Nicole Kidman-féle Más világ filmből

|

A 2001-es, mai napig pattanásig feszült horrorfilmnek a Sentient Entertainment szerezte meg a jogait.

Hirdetés

Bármilyen tősgyökeres horrorfilm-rajongót megkérdezünk, a Más világ biztosan előkelő helyen végez a felsoroláskor. Persze nem véletlenül, hiszen Alejandro Amenabar 2001-ben kiadott filmje semmit sem vesztett fényéből, legyen szó a történet kivitelezéséről, a színészi játékokról vagy éppen a végén levő fordulatról, ami sokunknak okozott álmatlan éjszakákat. Ezeket pedig nemcsak a kritikusok, de még a nagyközönség is elismerte, hiszen a Másvilág világszinten több mint 200 millió dollárt hozott vissza a konyhára (a büdzsé maga 17 millió volt). A minap viszont egy olyan hír érkezett, hogy a film jogait sikeresen eladták egy produkciós cégnek, ami rögtön neki is látott a jövőre esedékes remake-nek (hiszen az eredeti alkotás 20. évfordulójára szeretnék mozikba küldeni).

 

Hirdetés

A Sentient Entertainment eddig nem nagyon szerzett magának nevet (2014-ben David Cronenberg filmjét, a Térkép a csillagokhozt tették le az asztalra, azon kívül semmi mást), így ne ostorozzátok magatokat, ha még nem hallottatok felőlük. Amellett, hogy két másik mozin (cím szerint a Badwateren és a Sombrán) is dolgoznak, ez a remake lehet a legnagyobb projektjük, ami persze kétféleképpen sülhet el. Ám nyilatkozatuk szerint (amit a Deadline meg is erősített) a bejelentett újrázás máris számos toplistás színész és nemes stúdió figyelmét felkeltette, így nem kizárt, hogy ismertebbnél ismertebb emberek fognak majd felbukkanni a kamera innenső és túlsó oldalán is. Csak aztán tényleg érje is meg remake-elni ezt a gyöngyszemet.

Ti mit gondoltok, ki lenne a legjobb választás a remake főszerepére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.