Hirdetés

A Ren lovagjai Luke Skywalkerrel csaphatnak össze a legújabb pletyka szerint

|

Durva fénykard párbaj elé nézünk, ha igaznak bizonyul a pletyka.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy a Star Wars VIII a The Last Jedi alcímet viseli, rendesen beindult a spekulálás és a teória gyártás Az ébredő Erő folytatásával kapcsolatban. Az egyik legfrissebb ilyen pletyka szerint a VIII. epizódban visszatérhetünk a Mustafarra, ahol Darth Vader kastélya található. Hogy miért is látogatnánk ide? Nos, amellett, hogy ez egyértelműen némi kapcsot jelenteni az új film és a Zsivány Egyes között, a teória szerint itt ismerkedhetnénk meg jobban a Ren lovagjaival, akikről csupán ködös információink vannak.

Hirdetés

A híresztelés a MovieWeb-en látott napvilágot, ahol először csak arról számoltak be, hogy a filmben lesz egy fontos flashback, ami egy kastélyban fog játszódni. Ezt követően kötétték össze néhányan a szálakat Darth Vader kastélyával, amit a Zsivány Egyesben láthattunk.

Más források jelentése alapján sejthető, hogy a The Last Jedi-ban sok lesz a múltba tekintő rész, amelyek első sorban Kylo Ren (Adam Driver) történetével foglalkoznak majd. Luke (Mark Hamill) elveszett tanítványai állítólag azok, akik követték Kylo Rent a sötét oldalra. Vannak akik úgy vélik, hogy ők fognak majd csatába szállni a Jedi mesterrel Vader egykori kastélyánál.

Amíg ez mind nagyon jónak és epikusnak hangzik, lehet hogy semmi sem kerül belőle a Star Wars: The Last Jedi-be. Annyiban azért mindenképpen reménykedünk, hogy a Ren lovagjairól valamilyen úton-módon többet tudunk meg a folytatásban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.