Hirdetés

Rendező nélkül maradt A karate kölyök 2

|

Az ütemezési problémák arra kényszerítették Breck Eisner rendezőt, hogy kiszálljon a filmből, helyette két új író érkezett.

Hirdetés

Azt már áprilisban is tudtuk, hogy A karate kölyök rebootjának két főszereplője, Jaden Smith és Jackie Chan a folytatásban is visszatérnek, viszont a történet részleteiről még most sem tudunk semmit, sőt arról sem, hogy mikor kezdődhet a forgatás.

Breck Eisner jelenleg a The Last Witch Hunter-t rendezi, melynek főszereplője Vin Diesel. A rendezőt továbbá a Stretch Armstronghoz is szerződés kötötte, de azt a filmet a Relativity Media még októberben kukázta.

Habár Jeremiah Friedman és Nick Palmer még nem szereztek igazi írói hírnevet maguknak, a Family Getaway című szkriptjük felkerült a 2010-es Fekete Listára, amin a legjobb, meg nem valósított irományok szerepelnek. A Több mint testőr remakejét is ők írták, és a Speeding Bullet című akció dobásukat már el is adták a Warner Brothersnek, nem kis összegért.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.