Hirdetés

Rendezőket kapott a Verdák 2

|

Van olyan közöttünk, akinek nem jött be Villám McQueen szertelen kalandja, és a Pixar verdamegjelenítése? Akinek elnyerte tetszését, az most mosolyoghat, mint a vadalma. Jön a folytatás!

Hirdetés

A Disney hivatalos sajtóközleményben jelentette be, hogy az első fejezet rendezője, John Lasseter fogja irányítani a Verdák 2 eseményeit, míg társául a filmes körökben eleddig ismeretlen Brad Lewis szegődik.

A Pixar és a Disney nem véletlenül döntött Lasseter mellett, hiszen referenciái között olyan animációs mesék találhatóak, mint a Toy Story 1-2-3, a Szörny Rt., az Egy bogár élete, és a Némó nyomában. Mi abszolút garancia a minőségre, ha nem ez?

A Verdák 2 előzetes értesüléseink szerint globálisan 2011. Június 25-én debütál.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.