Hirdetés

Rendezőkre talált a Marvel Secret Invasion sorozata

|

Újabb kirakós darab került a helyére.

Hirdetés

Szépen kezd körvonalazódni a valamikor a jövőben a Disney+-ra érkező Secret Invasion-sorozat, hiszen Samuel L. Jackson (Nick Fury) és Ben Mendelsohn (mint a Skrullok vezetője, Talos) főszereplő párosa mellé nemrégiben két újabb nagy név csatlakozott, most pedig a széria rendezőinek kilétére derült fény.

Hirdetés

A korábban már bejelentett Kyle Bradstreet (Mr. Robot, Berlini küldetés, Copper - A törvény ára) mellé, aki a forgatókönyvírói és az executive produceri feladatokat látja majd el, most két további, kevésbé ismert név csatlakozott Thomas Bezucha (A vér földje, Csajok Monte Carlóban) és Ali Selim (The Looming Tower, Titkok nélkül) személyében, akik tehát a 6 epizódból álló széria rendezéséért felelnek majd. 

A sorozat premierje jelenleg még nem ismert, annyi azonban biztosnak tűnik, hogy még az év második felében megkezdődik a forgatás Európában, a történetben pedig Fury és Talos párosának a földi társadalom szinte minden rétegébe beszivárgó ellenséges skrullokkal kell felvenniük a küzdelmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.