Hirdetés

Rendezőre talált az élőszereplős Lilo és Stitch

|

Feléledt a Disney projektje.

Hirdetés

2018-ban hallottunk először a Disney azon tervéről, hogy élőszereplős remake-et tervez készíteni az egyik klasszikus rajzfilmjéből, a 2002-es Lilo és Stitch-ből, akárcsak más kultikus műveiből (így született meg az Aladdin Will Smith Dzsinnjével vagy éppen az Emma Watson és Dan Stevens főszereplésével készült A Szépség és a Szörnyeteg). Azóta viszont gyakorlatilag halott volt a projekt, egészen mostanáig. Nemrég ugyanis a stúdió megtalálta a rendezőt a film élére. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Disney Dean Fleischer-Campet szerezte meg a rendezői székbe. Fleischer-Camp ezidáig főleg rövidfilmeket készített, tavaly viszont bemutatták első egész estés alkotását, a Marcel the Shell with Shoes On című filmet, amit a kritikusok és nézők egyaránt imádtak: a RottenTomatoes statisztikái szerint 8,3-as átlagértékelése van a kritikusok esetében, és 4,6/5 a nézők körében. Az IMDb-s átlaga is 8.3/10. 

A produceri feladatokat Dan Lin (Aladdin, A LEGO-kaland) és Jonathan Eirich (Aladdin, A két pápa) látják el, míg a forgatókönyvet Mike Van Waes (Dear David) szerzi.

A premierdátum és a színészgárda kiléte egyelőre még ismeretlen.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.