Hirdetés

Rendkívül mulatságos A galaxis őrzői 2 bakiparádéja

|

Jó hangulatban telt A galaxis őrzői vol. 2. forgatása, amit a rendező által megosztott videóanyag is bizonyít.

Hirdetés

Nagyokat nevettünk a Marvel szuperhősfilmjén, A galaxis őrzői folytatásán, és még a premier után is jókat derülhetünk olyan vicces videókon a film kapcsán, mint David Hasselhoff videoklipje. Most James Gunn, a film rendezője megosztott néhány forgatási bakit, amivel a DVD és Blu-ray megjelenést is reklámozzák, hiszen rengeteg extra foglal még helyet a lemezeken.

Hirdetés

Az egyik legmeghökkentőbb rész, mikor egy kamera közelít Kurt Russell feje irányába, de valamit elmérhettek a tervezők, és alig pár centire állt meg a kamera az arca előtt. A rendező így emlékszik vissza az esetre:

Az volt a hihetetlen abban a pillanatban, hogy Kurt Russell meg se mozdult. Nézzetek csak rá, elképesztően profi, csak lazán álldogál. Te jó ég, túl közel ment a kamera. Alig pár hüvelykre voltunk attól, hogy az arcába fúródjon és akkor véget ért volna Kurt Russell szereplése a filmben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.