Hirdetés

Rengeteg plusz tartalommal érkezik a Jurassic World: Világuralom bővített változata

|

Igen, az új Jurassic World filmből is létezik egy tartalmasabb verzió.

Hirdetés

Nagyobb, látványosabb, butább. Ez jellemezte leginkább a júniusban debütált Jurassic World: Világuralmat, amely lezárta a Jurassic World-trilógiát. Ugyan a pénztáraknál is a leggyengébben teljesített a három rész közül, azért a stúdió így sem lehet elégedetlen a 960 millió dolláros összbevétellel. A számokon pedig hamarosan tovább kozmetikázhat a film.

Hirdetés

A jövőhéten ugyanis digitálisan, 4K Ultra HD-n és Blu-rayen is megjelenik egy egészen combos bővített kiadás kíséretében. A kiadás rengeteg, eddig soha nem látott felvételt és egy alternatív nyitányt is tartalmaz majd, valamint rengeteg új bónusz anyagot, köztük a Colin Trevorrow rendező által készített Battle at Big Rock című rövidfilmet is.

A hamarosan megjelenő bővített változat 14 percnyi új jelenetet tartalmaz majd, így a film teljes hossza 2 óra 40 perc (!) lesz. A film új és kibővített jelenetein kívül az elkészítésbe is bepillantást nyerhetnek a rajongók olyan rövidfilmeknek hála, mint az "A New Breed of VFX" David Vickery VFX-ért felelős személlyel, a "Giga-Bite", amely a film új dínóját, a Giganotosaurust mutatja be, valamint a "Final Night", amely a stáb utolsó éjszakáját mutatja be a forgatáson.

Ti beszerzitek majd valahol ezt a bővített verziót?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.