Hirdetés

Rebootot kap a Resident Evil és már azt is tudjuk, hogy kitől!

|

A Constantin Film nem sokat pihenteti a zombi franchise-t, miután máris bejelentette a stúdió a közelgő rebootot. És már az is kiderült, hogy ki felügyeli a Resident Evil újráját!

Hirdetés

Amikor már tényleg elhitték a nézők, hogy Paul W.S. Anderson Kaptár-eposza lezárul az év elején debütált Utolsó fejezettel, szinte a semmiből érkezett a bejelentés a Constantin Film részéről, hogy a franchise máris megkapja a zöld utat a mostanában minden szériát megkörnyékező reboothoz. Hogy egy klasszikust idézzünk, 180 fokos kontextusban: Örülünk, Vincent?!

Hirdetés

Tény, hogy a Kaptár - vagy Resident Evil, kinek hogy tetszik - hat filmje mind a mai napig a legsikeresebb franchise a számítógépes játékadaptációk körében a maga 1.2 milliárd dolláros összbevételével, ugyanakkor a lezárás csupán 26 milliót hozott a konyhára a hazájában. Valószínűleg a Constantin Film döntésében az is közrejátszik, hogy a The Walking Deadnek hála a zombimánia továbbra sem enyhül a mainstream médiában, és ezt meglovagolandó akarnak még több pénzt kisajtolni a zombiaprításból.

Remélhetőleg azonban kreatív indokok is húzódnak a háttérben, hiszen arra még mi is kíváncsiak lennénk, hogy Paul W. S. Anderson - aki a második film kivételével minden fejezethez rendezőként asszisztált - és Milla Jovovich nélkül milyen módon valósulna meg az Umbrella Corporation disztopikus jövője a filmvásznon.

A reboot mögé a Démonok között filmek, a Halálos iramba 7 és a készülő Aquaman szólómozi rendezője, James Wan állt producerként, így mindenképpen érdemes lesz odafigyelni rá. A forgatókönyvet Greg Russo körmöli, aki a Mortal Kombat újráján is dolgozik. A tervek szerint hat új filmet készít a stúdió és egy teljesen új színészgárdával találjuk majd szembe magunkat. Wan-t jelenleg lekötik egyéb munkái ezért a rendezést úgy fest másra fogják bízni, de reméljük a horror-rendezőnek elég befolyása lesz a filmre ahhoz, hogy az képes legyen ráijeszteni a nézőkre.

A játékot ismerőkhöz fordulnánk azzal a kérdéssel, hogy ti kiket tudnátok elképzelni az új Resident Evil filmekben? Milyen történet feldolgozását látnátok szívesen a reboot során?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.