Hirdetés

Részletek a Tűzgyűrű 2-ről

|

Charlie Day és Burn Gorman is visszatérnek a második részben ami néhány évvel az első eseményei után fog játszódni.

Hirdetés

"Néhány évvel az első után járunk. Nem közvetlen folytatás lesz tehát. A világot sikerült megszabadítani a Kaijuktól, de mi lesz ezután, mi lesz a Jaeger technológiával miután már nem fenyegetnek földönkívüliek?"

Del Toro egyenlőre nem volt bőszavú a második rész karaktereivel kapcsolatban, de annyit elárult, hogy Newton és Gottlieb állnak majd a középponban, ráadásul több sci-fi elemet is kapunk majd.

"Sokban különbözik ez a rész a másiktól, de a két főszereplőnket Burn és Charlie fogják alakítani, az első részből. Ők tényleg nagyon, nagyon... Úgy értem, valószínűleg őket volt a legnagyobb szórakozás megírni, illetve Hannibal Chau-t. Szóval tisztán önző indíttatásból, szeretek róluk írni. Imádok Charlie-nak és Burn-nek írni. Burn azért is került bele a Crimson Peak-be, mert nagyszerűen tudok vele dolgozni. Sokat kaptok majd belőlük, és a Kaijuk is megváltoznak, na meg teljesen más típusú robotokat is fogtok majd látni azt hiszem. Egy teljesen különböző kaland lesz."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.