Hirdetés

Hivatalos forrás utal a Rey és Kylo Ren közötti misztikus kapcsolatra

|

Valamilyen váratlan meglepetéssel kecsegtet a Star Wars 8?

Hirdetés

Néhány hónapig még valószínűtlen, hogy bármilyen trailert is láthassunk a Star Wars: Az utolsó Jediről, de az alcím felfedése óta rengeteg találgatás övezi körül a Skywalker saga következő fejezetét. Az új filmtől nem csupán azt várjuk, hogy végre több időt tölthessünk Luke-al és, hogy lássuk Carrie Fisher utolsó mozzanatait Leia szerepében, hanem arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miként folytatódik Rey és Kylo Ren története. Könnyen lehet, hogy a 8. epizód a köztük lévő "misztikus kapcsolatot" is feltérképezi.

Hirdetés

A Lucasfilm frissítette a Star Wars hivatalos weboldalát, amelyben az az érdekes, hogy néhány különös dologgal egészítette ki Rey és Kylo Ren adatbázisát. Sokan már Az ébredő Erő láttán nyugtázták, hogy kettejük között van valamiféli kapcsolat, amit most, hogy maga a Lucasfilm is megerősített, már biztosra vehetünk. Íme egy részlet Rey leírásából:

"A Takodana bolygón Skywalker fénykardja Reyt szólította, aki egy Erő látomást élt át. Először visszautasította végzetének hívását, de azután fogjul ejtette a sötét oldal egy harcosa, Kylo Ren, akivel egy különös kapcsolatot osztott meg."

Azt már tudjuk, hogy Kylo Ren, azaz Ben Solo Leia és Han fia. Az egyik legnagyobb kérdés az új Star Wars filmmel kapcsolatban, hogy vajon fény derül-e Rey szüleinek kilétére? Ez a "különös kapcsolat" közte és Kylo Ren között adja a lovat az egyik legpopulárisabb teória alá, miszerint Rey Luke Skywalker lánya. Tekintve hogy Luke és Leia testvérek, nem elképzelhetetlen, hogy unokatestvérek között is létrejöjjön egy ilyen kapcsolat. Kylo Ren leírása a következőket mondja a weboldalon:

"Snoke figyelmeztette Kylot, hogy felébredt az Erő és próba elé kell állnia, amikor találkozik az apjával. Kylo megesküdött, hogy egyedül Snokehoz hűséges, de felkeltette az érdeklődését Rey, egy jakkui roncsvadász, akiben nyersen, de erősen van jelen az Erő. Úgy tűnt, hogy egy misztikus kapcsolat köti össze kettejüket."

Miért gondolta úgy a Lucasfilm, hogy épp most kell ilyen apró, de jelentős változtatást eszközölniük a karakterek leírásán? Persze már a filmben is lehetett érezni, hogy talán van valami közöttük, de ez a jövőben különösen fontos lehet, ha a stúdió úgy érezte, hogy ezt külön ki kell emelniük. Nem túl valószínű, hogy decemberig lehullna a lepel a kapcsolat valódi miértjéről, de addig is van min csámcsognia a Star Wars rajongóknak.

A Star Wars: Az utolsó Jedi 2017. december 14-én érkezik a mozikba, Rian Johnson rendezésében. Főbb szerepekben Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Domhnall Gleeson, Oscar Isaac, Carrie Fisher, Benicio Del Toro, Laura Dern, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Lupita Nyong'O és Mark Hamill.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.