Hirdetés

Rhino a Csodálatos Pókember 2-ben?

|

Paul Giamatti állítólag tárgyal a Sony-val, hogy eljátssza Rhino-t a Csodálatos Pókember 2-ben!

Hirdetés


Története szerint Rhino (Aleksei Sytsevich) egy bűnöző volt, míg az izomagyú gengszterre fel nem figyelt néhány kelet európai titkos ügynök és felkérték, hogy legyen kísérleti alanyuk, egy projektben, amelynek célja egy emberfeletti képességekkel rendelkező zsoldos-bérgyilkos létrehozása volt. Hónapokon át injekciókkal és radioaktív sugárzással bombázták testét, majd végül egy második, úgynevezett szintetikus bőrt adtak rá, amely alakja és ellenálló képessége miatt leginkább a rinocérosz bőrre emlékeztetett. De nemcsak ereje, hanem az intelligenciája is alaposan megnőtt. Képessége, hogy megállíthatatlan rohamával egy több emeletes épületet percek alatt képes porig rombolni. Erejét mutagenetikus változásoknak köszönheti. Felszerelése közé tartozik a sisakja elején található rinocérosz szarvak, amikkel bárkit képes halálra döfni és könnyedén kettészelni az ujjnyi vastag acélt. Páncélzata nem távolítható el testéről, mert molekuláris szinten kapcsolódik hozzá. Vegyi fegyverek és tüzérségi támadásoknak is ellenáll.

Másik Pók hír, hogy Felicity Jones tárgyalt, hogy csatlakozzon a filmhez, egy még meghatározatlan szerepért.

Ti szeretnétek Gyík után Rhino-t látni a folytatásban?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.