Hirdetés

Anime ihletésű Rick és Morty rövidfilmmel várjuk az évad folytatását

|

Szamuráj Rick! Ezzel össze is tudjuk foglalni azt a vagány videót, amiben Rick mindenkit szétkaszabol.

Hirdetés

Nem az a legszörnyűbb, hogy még várnunk kell a Rick és Morty negyedik évadának folytatására, hanem az, hogy továbbra sem tudjuk, egész pontosan meddig. A készítők és az Adult Swim mindenesetre igyekszik kárpótolni minket az ehhez hasonló üres időszakokban és időről-időre kidobnak egy videót, ami kapcsolódik a sorozathoz. Most épp egy olyan rövidfilm debütált, ami ötvözi az animék és a szamurájfilmek hangulatát, miközben nem hagyja figyelmen kívül a Rick és Mortyra jellemző abszurdságot sem.

Hirdetés

Ha szeretnéd valamivel elütni az időt az évad folytatásáig, és mondjuk azzal, hogy teszteled a tudásod Rick és Morty témakörben, ezen a linken megtalálod a sorozatról készített kvízünket, amelyben egy kis agytornára hívjuk a széria rajongóit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.