Hirdetés

BRÉKING: Megvan, mikor érkezik a Rick és Morty 4. évada!

|

Wubalubadubdub!

Hirdetés

Legutóbb januárban kaptunk egy rövidke, ámde annál agyeldobósabb ízelítőt a Rick és Morty soron következő negyedik szezonjából, amely bár hangulatfokozónak tökéletes volt, mégsem vitt minket közelebb ahhoz, hogy pontosan mikor is térhetünk vissza a páratlan páros őrült világába.

Hirdetés

Néhány perce viszont derült égből villámcsapásként az Adult Swim hivatalos Facebook oldalán felbukkant egy sokat sejtető videó, amelyben Rick és Morty a tőlük megszokott stílusban leplezte le a negyedik évad premierjét. 

A nagy bejelentés után viszont nem lettünk feltétlenül a legboldogabbak, mivel az új etap csak idén novemberben kerül majd adásba, azonban vigasztaljon minket a tudat, hogy már csak alig néhány hónap választ el minket attól, hogy ismét elmerülhessünk a multiverzum, az uborkává válás, vagy a multidimenzionális kábeltévé titkaiban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.