Hirdetés

Újabb agyeldobós promót kapott a Rick és Morty következő évada

|

Az Adult Swim ismét egy rendkívül kreatív előzetessel igyekszik az őrületbe kergetni a Rick és Morty rajongókat.

Hirdetés

Bár a Rick és Morty harmadik évada nem tegnap volt, a sorozat rajongóinak még sincs különösebb oka a szomorkodásra, hiszen a dimanikusnak semmiképpen sem nevezhető duó jövője fényesebben nem is ragyoghatna. Tavaly ugye az Adult Swim a beígért negyedik évad helyett rögtön több évre előre berendelte Justin Roiland és Dan Harmon agymenését, ami egyben azt is jelenti, hogy a jövőben már nem kell ekkora szünetekre számítanunk. Nem sokkal ezután a széria egy a tévés Oscar-díjként is emlegetett Emmy díjjal lett gazdagabb, hogy aztán a csatorna Justin Roiland egy másik régóta dédelgetett ötletének is zöld utat adjon. 

Hirdetés

Egy ekkora sikercunami után jogosan tehetnénk fel a kérdést, miszerint hol a fenében van a régóta készülő negyedik etap, amit az Adult Swim kreatívjai is éreznek, hiszen a legutóbbi anime stílusú kedvcsináló után most egy valódi tripnek is felfogható trailerrel igyekeznek megnyugtatni minket afelől, hogy Rick és Morty legújabb kalandjai legalább annyira elborultak és meták lesznek, mint a korábbiak (amire a remekül sikerült magyar szinkron, ezúttal is biztosan rátesz majd még egy lapáttal).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.