Hirdetés

Ridley Scott is kiköthet még a Batman film élén

|

Ha minden kötél szakad Ridley Scott is beszállhat rendezőként.

Hirdetés

Az egyetlen pozitív dolog azzal kapcsolatban, hogy Ben Affleck otthagyta a Batman rendezői székét az, hogy a stúdió csakis a legjobb direktorok között keresi utódját. A hétvégén kiderült, hogy a Warner Bros. valószínűleg megtalálta a tökéletes jelöltet, és már el is kezdték a szerződés véglegesítését a Cloverfield és A majmok bolygója: Forradalom rendezőjével, Matt Reeves-el. Ha azonban valamilyen oknál fogva mégsem kerülne szignó az utolsó papírra is, akkor nem kissebb ember, mint Ridley Scott várakozik a partvonalon arra, hogy beszállhasson.

Hirdetés

Azért reménykedünk benne, hogy minden simán zajlik és végül hivatalosan is megerősítik, hogy Reeves irányítja a projektet a továbbiakban, de tekintve a film körüli baljós herce-hurcát jobb, ha felkészülünk minden eshetőségre. A The Hollywood Reporter információi szerint Ridley Scott készen áll arra, hogy színre lépjen baj esetén, de arról nincs tudomásuk, hogy egyáltalán folytak-e tárgyalások a stúdióval ilyesmiről.

Az oldal szerint Fede Alvarez, a Vaksötét rendezője szintén ugrásra kész, ha Matt Reeves-el végül nem jutna egyességre a stúdió. A viszonylag fiatal direktor reálisabb választásnak tűnik, és biztosan jó munkát végezne, de Ridley Scott neve kétségkívül több rajongói szívet megdobogtat. Ez a híresztelés azért is érdekes és furcsa egy kicsit, mert Scott a közelmúltban elárulta, hogy több képregényfilmre is nemet mondott már, mivel nem igazán érdeklik a szuperhős történetek.

Mielőtt túlságosan elmerülnénk a találgatásokba várjuk ki, hogy kell-e újabb rendező után kutatnia a Warnernak, vagy végre sikerül lefixálni Affleck megüresedett pozíciójának birtokosát. A pletykák szerint a korábban forgatókönyv problémákkal küszködő Batman film már egy vállalható szkripttel rendelkezik az újraírások után. Ha ez így van, akkor valószínűleg Reeves is szívesebben mondd áment a felkérésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.