Hirdetés

Megtalálták a Batman új rendezőjét

|

Ben Affleck bejelentése után új rendezőre volt szüksége a Batman filmnek és az egyik legesélyesebb pályázó lett a győztes.

Hirdetés

Alig pár napja, hogy a Warner bejelentette nem Ben Affleck fogja rendezni az új önálló Batman filmet, de természetesen főszereplőként és íróként marad. Akadt egy pár esélyes rendező, mi is összeszedtük, hogy kit látnánk szívesen a film élén, végül pedig a legnagyobb esélyesnek tartott és az egyik saját favoritunk, Matt Reeves lett a szerencsés kiválasztott.

Hirdetés

Reeves eddig olyan filmeket rendezett, mint a Cloverfield, az Engedj be! és A majmok bolygója: Forradalom. Hamarosan a folytatást, A majmok bolygója: Háborút is befejezi, már az utómunkálatoknál tartanak, és utána mehet is át a Warnerhez, hogy teljes figyelmét a Batman filmnek szentelje. Elégedettek vagytok a stúdió választásával?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.