Hirdetés

Ridley Scott elkészítené a Gladiátor 2-t

|

Ridley Scottnál egyértelműen elgurult a gyógyszer, de megtalálta és bevette mindet egyszerre.

Hirdetés

Szemmel láthatóan Hollywoodnak nem okozna gondot folytatni egy olyan filmet, amelynek a végén a főszereplő meghalt. De nem is ez a legrosszabb, hiszen tudjuk, hogy a hollywoodi producereknek a pupillája is dollárjel alakú a szórakoztatóiparban eltöltött hosszú évek kártékony hatása révén és abból is folytatást szeretnének, amihez teljesen felesleges. Jelen esetben viszont az a legrosszabb, hogy ezt a Gladiátor rendezője szeretné.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy Ridley Scott ppen Austinban az SXSW Filmfesztiválon vendégeskedett, ahol levetített egy kisebb részletet az Alien: Covenantból, amikor is egy beszélgetés során megemlítette a Gladiátor folytatását, amit már jó ideje szeretne elkészíteni és már azt is tudja, hogy miként hozza vissza Russel Crowe Maximusát a folytatásra.

Tudom, hogy hozzam vissza. Pedig a stúdióban is megmondták: "De hiszen halott." Azonban megvan a módja, hogyan hozzuk vissza, függetlenül attól, hogy megvalósul-e a film. 2000-ben jött ki a Gladiátor, azóta Russel egy kicsit megváltozott. Jelenleg csinál valamit, de megpróbálom visszahozni.

Arról, hogy ezt Scott konkrétan hogyan is próbálja meg nem esett szó, de van egy lehetséges elmélet, ugyanis a Gladiátor folytatása már évek óta ott van az asztalon az Álomgyárban. Még évekkel ezelőtt, maga Crowe bízta meg azzal Nick Cave-et azzal, hogy írja meg a szkriptet. Eszerint Maximus a halála után végigvándorolt volna a történelem fontos eseményein a középkortól kezdve a modern háborúkig. Azt nem tudni, hogy Scott vajon ezt az ötletet dolgozná fel és talán mindannyian jobban járnánk, ha ez sohasem derülne ki. A Gladiátor - a nyilvánvaló pontatlanságok ellenére is - az egyik legsikeresebb történelmi mozi, amely 2001-ben egyenesen az Oscarig jutott, bezsebelve a Legjobb színész és a Legjobb film díját, ellenben a rendezőiről lecsúszott és azt Steven Soderberg Trafficja húzta be. Mi azt javasolnánk Sir Ridleynek, hogy inkább foglalkozzon az Alienekkel, ha már úgyis azt akarja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.