Hirdetés

A Riói Olimpián érkezik az új Zsivány Egyes trailer

|

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet legújabb előzetesét talán már a héten megkapjuk, a Riói Olimpia alkalmából.

Hirdetés

Figyelemmel követitek a Riói játékokat? Nos, a héten lehet, hogy érdemes lesz, mert csütörtökön egy új Zsivány Egyes trailer fog debütálni az Olimpia alkalmával. Azt sajnos nem tudjuk megerősíteni, hogy ezt Magyarországon is leadják-e majd, de szinte biztos, hogy az internetre is hamar felkerül.

Hirdetés

Az előzetes azért is lesz érdekes, mert kiderülhet, hogy mekkora hatást gyakoroltak a filmre az újraforgatások. Mint kiderült, a Michael Clayton és a Kettős játék alkotója, Tony Gilroy vezette ezeket a munkálatokat, illetve ő felügyeli Gareth Edwards rendezőt a vágó szobában is. Azt pontosan nem tudjuk, hogy mennyi beleszólása van a végtermékbe, de a Godzillán is együtt dolgozott már Edwards-al, így remélhetőleg nem kell attól tartanunk, hogy szétbarmolja az egészet. Viszont ennek ellenére is aggasztó a Disney bátortalansága, akik az új stílus kipróbálása helyett, a korábbi Star Wars filmekhez akarják igazítani a Zsivány Egyes hangulatát.

Persze nem láthatunk be a színfalak mögé, végül talán kiderül, hogy éppen ez volt a helyes döntés. Az új előzetesből valószínűleg leszűrhetünk majd egyet s mást. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet 2016. december 15-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.