Hirdetés

Robert Downey Jr. elmondta, hogy melyiket tartja a legjobb szerepének

|

Nem, nem Vasember az.

Hirdetés

Manapság Robert Downey Jr. már ünnepelt és rendkívül sikeres színész, de nem volt ez mindig így. Volt idő, amikor a drogfüggősége miatt veszélybe került a karrierje, és ki tudja, hogy hol lenne jelenleg, ha Shane Black nem kéri fel a 2005-ös Durr, durr és csók főszerepére, amelyben olyan színészek mellett szórakoztathatta a közönséget, mint Val Kilmer és Michelle Monaghan. Bár a film megbukott a pénztáraknál, azonban kultikusnak számít, ráadásul egy nem várt, de üdvözítő következménye is lett.

Hirdetés

Robert Downey Jr. nemrég a The Joe Rogan Experience névre keresztelt podcast vendége volt, ahol elmesélte, hogy mit tart élete legjobb szerepének, és meglepő módon nem a 2008-as Vasembert válaszolta, amelynek köszönhetően világhírűvé és dúsgazdaggá vált, hanem egy korábbi filmjét: 

"A Durr, Durr és csók az, ami szerintem bizonyos szempontból a legjobb film, amit valaha csináltam. Az lett a névjegykártyám. Kijött és megbukott, viszont Jon Favreau [a Vasember rendezője] látta, és azt mondta: "ez a fickó tud akciófilmet csinálni". Szóval végül ez lett a behívóm a Marvel filmes univerzumába."

Ha még nem láttátok a Durr, durr és csókot, akkor olvassátok el az ajánlónkat hozzá, mindenképpen érdemes adni neki egy esélyt, mivel Shane Black itt is megcsillogtatja azt a fajta humorát, amit a Halálos fegyver filmekben, Az utolsó cserkészben, Az utolsó akcióhősben és később a Rendes fickókban is szerettünk, Robert Downey Jr. pedig valóban lubickol a szerepben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.