Hirdetés

Robert Downey Jr. és Kevin Feige a Vasember 4-ről

|

Downey és a Marvel Stúdió igazgatója, Kevin Feige nemrég beszéltek egy esetleges 4. Vasember film kilátásairól a harmadik fázisban. Feige határozottan szeretné látni a karaktert, azonban Downey egy kicsit pihentetni szeretné Tony Starkot.

Hirdetés


A beszélgetés során Downey elismerte, hogy a filmek közötti hosszú idő problémát jelent a most 48 éves színésznek. "Szívesen csinálnám a következőt már akár holnap, de nem holnap lesz. És van még rengeteg más megbeszélni való is. De nem is szeretnék senkit cserben hagyni."

Downey arra is kitért, hogy új franchiseba szeretne kezdeni, aminek semmi köze Vasemberhez, vagy a Marvelhez: "Az a szándékom, hogy egy másik franchiseba kezdjek bele, ami független bármitől amit eltudok képzelni. Olyan sokáig szeretném dominálni a játékteret amedig csak lehet, a saját kihívásaimmal, saját magammal."

A színész nem úgy hangzik, mint aki biztos a visszatéréssel kapcsolatban, de a tárgyalások még javában zajlanak és lehet, hogy ez az egész egy tárgyalási taktika része. Downey egyértelműen nincs projektek híján, hamarosan elkezdik az új Pinokkió filmet, melynek ötleteiért ő is felelős, és a pletykák szerint Ben Stiller rendezi. Egy új Sherlock filmről is tárgyal és elébe áll minden soron következő felkérésnek.

Kevin Feige úgy gondolja, hogy Vasember visszatér így vagy úgy. A Marvel Stúdió arról beszélget Downeyval, hogy mikor tudna visszatérni a szerepbe. De ha ez nem történik meg, akkor jöhet a reboot. Már korábban is volt ilyen, habár nem egy ilyen népszerű karakterrel. "Úgy hiszem lesz negyedik Vasember film, meg ötödik, meg hatodik és tizedik és egy huszadik." a producer azt mondja: "Nem értem, hogy Tony Stark miért ne lehetne örökzöld, akár csak James Bond. Vagy akár Batman, ha már ott tartunk. Vagy Pókember. Szerintem Vasember pont ilyen karakter."

Szerencsére a 3. fázis még messze van, de Vasember a Marvel arany tojást tojó tyúkja szóval a Stúdió nagyon csinnyán fog bánni a 4. résszel. Hamarosan többet is megtudhatunk, érdekes lesz ennek a végkifejlete.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.