Hirdetés

Robert Downey Jr. és Kevin Feige a Vasember 4-ről

|

Downey és a Marvel Stúdió igazgatója, Kevin Feige nemrég beszéltek egy esetleges 4. Vasember film kilátásairól a harmadik fázisban. Feige határozottan szeretné látni a karaktert, azonban Downey egy kicsit pihentetni szeretné Tony Starkot.

Hirdetés

A Vasember 3 csupán néhány hete került bemutatásra, de már el is érte az 1 milliárd dolláros bevételt. A találgatások már szinte rögtön megindultak a fémember jövőjével kapcsolatban. Egy 4. rész a Marvel legkiemelkedőbb, és legsikeresebb franchiseából egyértelműnek tűnik, ám van egy kis bökkenő Robert Downey Jr. szerződésével. Épp most tárgyalják újra a feltételeket a Marvelel, és semmi sem garantálja, hogy újra felhúzza a Vasember páncélt. A színész azt mondta, hogy A bosszúállók 2. illetve 3. részéről folynak a tárgyalások, nem pedig egy következő szóló filmről. (folytatásért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.