Hirdetés

Robert Downey Jr. és Shane Black beszélt a Vasember 3-ról

|

Robert Downey Jr. megosztotta a gondolatait a Vasember 1 castingjáról, beszélt egy kicsit a Vasember 3-ról és Shane Blacket is hagyta szóhoz jutni.

Hirdetés

Ezután Shane Black folytatta: 

"Amikor Marvel felbérel egy rendezőt, akkor a forgatókönyv általában már meg van írva. Kivéve, akkor amikor az író és a rendező egy és ugyanaz... Ez volt a film első problémája, mert már leszerződtették Drew Pierce-t. Erre én azt mondtam nevetve: "Nekem nem kell Drew Pierce, így mi lesz a történet?" Végül természetesen beleegyeztem, hogy találkozzak vele és meghallgattam, hogy mit szeretne a kihozni a filmből. Ma már csak egy rajongója vagyok Drew Pierce-nek, de az is lehet, hogy valamikor barátok is leszünk. Párszor volt olyan, hogy eljött hozzám, elővettem papírt és ceruzát és reggeltől estig agyaltunk a Vasember 3. részén. A szkript valójában "négykezes". Kiválóan együttműködtünk. 


Az interjút Robert zárta ilyen szavakkal:

"Az az érzésem, hogy a Vasember 3-ban, az általunk kifejlesztett történet tényleg egy teljes kört ír le, miközben nyitva is hagyja az ajtót egy negyedik résznek. Sokan kérdezték már tőlem: "Robert, ez lesz az utolsó Vasember-filmed?" Valami azt súgja nekem, hogy lehet lesz egy negyedik vagy akár egy ötödik film is... 

Lehet, hogy feleslegesen teszem fel a kérdést, de ti szeretnétek tovább látni Downey Jr-t zseni, milliárdos, playboy, emberbarát hóangyalként?


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.