Hirdetés

Robert Pattinson koronavírusos lett, ismét félbeszakadt a The Batman forgatása

|

Ismét leáll a nemrég újraindult forgatás.

Hirdetés

A DC FanDome-on bemutatott előzetes mindenkit felcsigázott Matt Reeves és Robert Pattinson Batman-filmjével kapcsolatban, amelynek a márciusi leállás után néhány napja, Londontól nem messze indult újra a forgatása. Mindössze három nap után azonban megint le kellett állni, mert a főszereplő Pattinson megfertőződött az új típusú koronavírussal.

Hirdetés

A gyártó Warner Bros. tegnap kora este adott ki egy általános tájékoztatást, mely szerint a The Batman egyik stábtagjának Covid 19-tesztje pozitív lett, ezért a forgatást átmenetileg szüneteltetik, a mostanival együtt már másodjára. Nem sokkal ezután egy nagyon biztos, bennfentes forrásra hivatkozva a Vanity Fair megerősítette, hogy maga Robert Pattinson koronavírus-tesztje lett pozitív, noha ezt a hírt eddig sem a stúdió, sem a színész sajtósa nem erősítette meg.

Ahogy az várható volt, a koronavírus ősszel sem kíméli a filmstábokat, de remélhetőleg Pattinson mielőbb felépül, és folytathatja a munkát. A film jelen állás szerint 2021 októberében debütálna a filmvásznon, de mivel a márciusi leállás előtt mindössze a negyedét sikerült felvenni, amennyiben nem folytatják rövidesen a forgatást, akkor nagyon esélyes egy újabb halasztás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.