Hirdetés

Roberto Orci akarja rendezni a Star Trek 3-at

|

A fent említett író filmes kapcsolata megszakadt Alex Kurtzman-nal, így úgy döntött, új vizekre evez.

Hirdetés

Bár Orci és Kurtzman a filmes világban külön válik, azért a TV-s oldalon együtt maradnak, mivel olyan közös produkcióik futnak most is, mint az Álmosvölgy legendája és a Hawaii Five-0. Emellett persze nyakig vannak több készülő produkcióban is, mint például a Pókember 3, de egyelőre tisztázatlan, hogy hogy fognak megosztozni az ottani munkálataikon. A szétválásuk oka az, hogy mindketten önállóan akarnak rendezni a jövőben. Kurtzman-t már elég egyértelműen hozzákapcsolták a Venom filmhez, Orci pedig hasonló kaliberű filmeket szándékoz rendezni - mint például az új Star Trek ugyebár.

Mivel Abrams elég elfoglalt az új Star Wars film munkálataival -amik még jó darabig eltartanak-, ezért új rendező kell a Trek franchisenak. Persze nem légből kapott ötlet volt ennek a posztnak a megpályázása, mivel Orci már producer és társíró is a filmben Patrick McKay és John D. Payne mellett. Úgy néz ki, hogy a Bad Robot és a Skydance Productions jónak tartják az ötletet (ahogy maga J.J. Abrams is!), de a Paramount inkább biztosra játszana. A stúdió először ugyanis Joe Cornish-t (Idegen arcok) kérte fel erre a szerepre, ám az idővel visszamondta, mondván, hogy inkább valamit egészen az alapoktól építene fel, mintsem beszálljon egy létező dologba (jelenleg a Section 6 című thrilleren dolgozik). Azt, hogy a Paramountnak van-e "B" terve a rendezői székre még nem tudni, de az is lehet, hogy épp most gondolják újra, hogy Orci esetleg megkaphassa a posztot.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.