Hirdetés

Robin Williams szívesen lenne Rébusz a Batman 3-ban

|

Furcsa óhajjal állt elő a mindenki kedvenc komikusaként ismert Robin Williams - újra szeretne egy gonosz karaktert alakítani, és leginkább a Nolan féle Batman 3 Rébuszaként tenné ezt.

Hirdetés

Williams nem csak erről fecsegett, hozzátette azt is, hogy szíve szerint a Christopher Niolan rendezte Batman 3-ban alakítaná Rébuszt, akinek a bőrében valódi gonosztevő lehetne.

A színészt egyébként már kétszer is felkérték egy-egy Batman filmbeli karakter eljátszására, először Joker lett volna, ám Jack Nicholson helyettestette, majd Rébusz szerepét kapta volna, ám végül Jim Carrey lett a befutó.

Hogy végülis mi kerekedik ki az ügyből, esetleg Nolan felfigyel a gonoszra áhitozó színészre, vagy visszhang nélkül marad az egész nyilatkozat, még nem tudni. Egy bizonyos: Williams nem először játszik gaztevő karaktert, és azokban is elég ügyesen hozta a kellő formát, úgyhogy nem veszett ügy számára Rébusz megformálása.

Mit gondoltok, szívesen látnátok a Christopher Nolan féle Batman 3-ban Robin Williams-t, mint Rébusz?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.