Hirdetés

Robopocalypse - Anne Hathaway is csatlakozik? (Update)

|

Jól tudjuk, hogy Steven Spielberg már jó előre lecsapott a Daniel H. Wilson által szerzett Robopocalypse jogaira, kitűzte a premier dátumot és már a főszereplő személyét is kinézte.

Hirdetés

A tervek szerint a sztori a jövőben fog játszódni és az emberek elkeseredett háborúját tekinthetjük meg a robotok ellen. Spielberg hozzátette azt is, hogy szerinte a mű legfontosabb tárgya az lesz, hogy olyan kényelmi eszközöket hozunk létre, amelyek idővel okosabbá és erősebbé válnak mint mi - ezek a robotok. Ha nem csalnak füleim, akkor Spielberg szavait alapul véve olyan filmre számíthatunk, mintha az Én, a robotot ötvöznénk a Terminátor 4 háborús részeivel.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.