Hirdetés

Robopocalypse - Anne Hathaway is csatlakozik? (Update)

|

Jól tudjuk, hogy Steven Spielberg már jó előre lecsapott a Daniel H. Wilson által szerzett Robopocalypse jogaira, kitűzte a premier dátumot és már a főszereplő személyét is kinézte.

Hirdetés

Legutóbb arról esett szó, hogy a Daniel H. Wilson által írt bestseller regény megfilmesítési jogát birtokló Steven Spielberg a Bosszúállók és Thor sztárját szeretné a Robopocalypse élére, és Chris Hemsworth ellenére sem lenne a dolog. A Drew Goddard által írt szkript már kész, a megjelenési dátumot 2014. április 25-re tűzték ki, nincs is más hátra, mint a szereplőválogatás és a forgatás. A Deadline tudni véli, hogy Spielberg ütős stábot akar összehozni, ezért Hemsworth mellé A sötét lovag: Felemelkedésben nagy sikerrel játszó Anne Hathaway írhat alá a filmre, legalábbis Spielberg állítólag ezt szeretné. A párosítás minden bizonnyal hatalmas potenciál a kasszasiker szempontjából, hiszen képzeljünk el egy robotos, apokaliptikus filmet nagy költségvetéssel, Spielberg rendezésével, Drew Goddard forgatókönyve alapján, Hemsworth és Hathaway főszerepésével... na ugye, hogy bombasiker? A film stábjához csatlakozott még Tom Rothman is, aki az Út a csúcsra és a Törvénytől sújtva projektek után most a Robopocalypse producere lesz. A forgatás 2013 elején kezdődhet. A film tervezett sztroija és a könyv borítója a folytatásban olvasható.

Update: időközben kiderült, hogy Hathaway és Hemsworth mellett Ben Whishaw (Parfüm, Fényes csillag, Skyfall) is a csapathoz tartozhat, méghozzá kulcsszerepet szánnak neki.

Update #2: A színésznő megerősítette, hogy ő lesz a Robopocalypse női főszereplője!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.