Hirdetés

Robotzsaru - Képeken az igazságosztó motorja

|

Annak ellenére, hogy pár rajongót megrémisztett Joel Kinnaman páncélja első látásra, a szereplőgárda és az új megközelítés egy remek filmet eredményezhet, főleg egy menő mocival.

Hirdetés

Újabb képek szivárogtak ki a Robotzsaru feldolgozásának forgatásáról, melyen a legfőbb igazságosztót láthatjuk egyedi kivitelezésű motorját meglovagolni. A képek magukáért beszélnek, az összkép eszméletlenül jól néz ki, a kétkerekű méginkább, a stáb pedig a következő színészekből áll: Joel Kinnaman, Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Abbie Cornish, Jay Baruchel és Jackie Earle Haley.A José Padilha (Elit halálosztók) rendezésében készülő projekt 2013. augusztus kilencedikén gurul be a mozik kínálatába, remélhetőleg elképesztő sikerrel és vállalható minőséggel. Csupán azt sajnáljuk itt a szerkesztőségben, hogy Hugh Laurie mégsem lesz benne...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.