Hirdetés

Új rendezőt kapott a következő Robotzsaru film

|

Neill Blomkamp ugyan elhagyta a projektet, a helyére viszont jött egy olyan rendező, akinek nemrég jelent meg egy filmje.

Hirdetés

Paul Verhoeven 1987-es klasszikusa, a Robotzsaru a műfaj egyik megkerülhetetlen darabja, amelyet két folytatás és egy reboot is követett, azonban egyik sem tudott felérni a nagy elődhöz. Az MGM éppen ezért újra nekiveselkedett, a Robotzsaru visszatér élére pedig eredetileg Neill Blomkampot (Elysium - Zárt világ, District 9, Chappie) szemelték ki, aki azonban idén nyáron elhagyta a fedélzetet egy másik projekt kedvéért. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint az MGM már meg is találta Blomkamp utódját, méghozzá Abe Forsythe személyében: ő a Megfektetve (Laid) című vígjátéksorozat és az Ausztrália bandái után idén megrendezte a Little Monsters című horror-komédiát Lupita Nyong'o főszereplésével. Forsythe tehát nem kifejezetten tapasztalt a komolyabb hangvételben, ami a Robotzsaruhoz szükséges, viszont ne feledjük, hogy Todd Phillips is összehozott egy Jokert a Másnaposok után, szóval bármi lehetséges. 

A Robotzsaru visszatér producerei között megtalálhatóak az eredeti film alkotói (Ed Neumeier, Michael Miner) is, a forgatókönyv pedig a Neumeier, Miner és Justin Rhodes (Terminátor: Sötét végzet) által írt szkriptekből áll majd össze, amelyen Forsythe is dolgozik majd a rendezés mellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.