Hirdetés

Rock Em Sock Em Robotok, filmen

|

Sokszor megemlítettem már, 2010-11-ben dokumentumfilmek garmadáját élvezhetjük majd. Nos, más filmekkel is van ez így, csak nem feltétlenül élvezni fogjuk őket.

Hirdetés

 

Nos, igen, ők lennének a RESE robotok. Most, próbáljunk valami ésszerű történetet elképzelni a film mögé. Red (piros), rájön, hogy eddigi élete teljesen haszontalan volt. Egy igen kisméretű, fürdőszoba nélküli ringbe volt zárva, és két nyomógomb határozta meg életét (meg egy pár unatkozó debil-kisgyerek, akik ezeket nyomkodták). Élete legnagyobb ellenfelével, a csavaros nyakú, fantáziadús nevű Blue-val (kék) megpróbál megszökni élénksárgára színezett börtönéből. Útközben rátalál élete szerelmére, Green-re (zöld), majd egy jól irányzott balegyenessel ki is fejezi iránta érzéseit. Ezután boldogan élnének, míg a fejük le nem szakad, de az élet odakint nem ilyen egyszerű. Red-nek éjszakai táncos állással kell megkeresnie a kenyerét, míg Blue beleveti magát az utcai harcok nyakatekert világába, majd rájön, élete szerelme egy pezsgőnyitó volt.

Akció, dráma, romantika, harc az élet elemei ellen, minden, ami egy modern néző kívánsága lehet. Természetesen 3D-ben, a főszerepben Mark Walhberggel.

Nem is tudom, végül mennyire lett ésszerű, de végülis nem én fogom rendezni a filmet, hanem Wolfgang Peterson, és Kurt Wimmer fogja a forgatókönyvet írni.

Megjelenési dátum egyelőre nincs, eddig történet foszlányok se, de hamarosan minden kiderül. (lehet nem is lesz rossz)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.