Hirdetés

Rooney Mara játssza Audrey Hepburnt a színésznőről szóló életrajzi filmben

|

A Luca Guadagnino által rendezett projektet az Apple fogja finanszírozni.

Hirdetés

Az elmúlt évek sikeres nőkről szóló életrajzi drámái után nem túl meglepő, hogy Hollywood szemet vetett a legendás Audrey Hepburnre, így hamarosan az ikonikus színésznőről is kaphatunk egy 21. századi filmet. Az Apple által fejlesztett projekt pedig gyorsan megtalálta a főszereplőjét Rooney Mara személyében.

Hepburn több mint négy évtizedes pályafutása hemzseg a mai napig emlékezetes alakításoktól (My Fair Lady, Sabrina, Római vakáció, stb.), aki a munkán túl legendás volt a jótékonykodási törekvéseiről is. Hosszú karrierje során Emmy-, Oscar-, Tony- és Grammy-díjakat is bezsebelt, igaz utóbbit már csak a halálát követően.

Hirdetés

Marát idáig kétszer jelölték Oscarra, a 2011-es A tetovált lányért, illetve a 2015-ös Carolért. Legújabb filmje, a Guillermo Del Toro által rendezett Rémálmok sikátora volt, de még idén láthatjuk őt a Women Talking című drámában is. Az Audrey Hepburnről szóló életrajzi filmet a Szólíts a nevedenért Oscarra jelölt olasz Luca Guadagnino fogja rendezni. Eme két húzónév máris rendkívül ígéretessé teszi ezt a projektet, mely remélhetőleg méltó módon fogja bemutatni Hepburn életét.

Szerintetek jó választás volt Mara Hepburn alakítására?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.