Hirdetés

Rosszfiút játszik majd Bill Murray A Hangya és a Darázs: Kvantumániában

|

Ezt a színész erősítette meg.

Hirdetés

Elég nehéz elképzelni, hogy Bill Murray, aki főleg a megannyi filmben alakított jófiú szerepeiről ismert, hamarosan a másik oldalra állhat át, és gonosztevőként tűnik majd fel. Pedig hamarosan ez lesz a helyzet, nemrég ugyanis kiderült, hogy a színész egy rosszfiút formál meg A Hangya harmadik részében.

Hirdetés

A The Eli Manning Show című műsorban vendégeskedett a napokban Murray, ahol a vele készült interjúban nemcsak azt erősítette meg, hogy valóban feltűnik majd A Hangya és a Darázs: Kvantumániában, hanem a szerepére is tett egy utalást. Arra a kérdésre ugyanis, hogy mi a szuperképessége, azt válaszolta: "Az az erőm, hogy rosszfiú vagyok." Ennél többet persze nem mondhatott el, mindenesetre arra elég volt, hogy az internet rögtön felkapja a hírt.

A történetről továbbra sem tudunk semmit, de az már biztos, hogy a film valahogy foglalkozni fog az időutazással, valamint a főgonosz Kang, a Hódító (Jonathan Majors) lesz, aki egy időutazó gonosztevő, és akivel a Disney+-on futó Loki sorozat évadzárójában már megismerkedhettünk. Mivel sok Marvel produkció foglalkozik a Multiverzummal, Kang helyettesítheti majd Thanost, mint a Bosszúállók központi fenyegetését a jövőben. Tehát, ha ez igaznak bizonyul, akkor a Kvantumánia a Negyedik Fázis egyik fő filmje lehet.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia a tervek szerint 2023. július 28-án érkezik a mozikba. Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michelle Pfeiffer és Michael Douglas mind visszatérnek korábbi szerepeikbe. Ti várjátok a filmet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.