Hirdetés

Jonathan Majors elárulta, hogy sikerült titokban tartania a Loki sorozatos szerepét

|

Majors egy viszonylag egyszerű módját választotta a titoktartásnak.

Hirdetés

Ha valaki valaha is a Marvel Studios-nak szeretne dolgozni, jobb, ha már idő előtt felkészül arra mentálisan, hogy talán kevés titkot őriznek olyan szintű biztonsági intézkedések - a Pókember: Nincs hazautat kivéve -, mint Kevin Feige mestertervét a Marvel Filmes Univerzum közelebbi és távolabbi jövőjére nézve. A Marvelnek dolgozó színészektől így rendre mindig megkérdezik egy-egy interjúban, hogy a hírhedten fecsegős típusú Tom Hollanddal és Mark Ruffalóval ellentétben ők miféle ügyes praktikák használatával tartják titokban a legnagyobb fordulatokat, hogy azok nehogy idő előtt az internet valamelyik szegletében végezzék. 

Hirdetés

Nemrég a szerintünk is remekül sikerült Loki sorozat egyik fontos szerepet játszó Jonathan Majors-nek (Lovecraft Country) a Variety szegezte ugyanezt a kérdést, akik legutóbbi filmje, a Netflixen látható frissen megjelent A vadnyugat törvényei szerint című western kapcsán készítettek interjút a színésszel. Itt Majors egészen szűkszavúan csak annyit válaszolt a felvetésre, hogy számára a titoktartás sosem okozott különösebb nehézségeket, habár olykor ettől úgy érezte magát, mintha hirtelen valami bibliai figurává változott volna. 

"Nem vagyok az a nagyon beszédes típusú fickó. Általában csak lehajtom a fejem és elvagyok a magam dolgával. De ha az embernek van egy kis titka, akkor könnyűszerrel úgy érezheted magát, mint Szűz Mária a Bibliában."

Majorsnek tehát a személyiségéből fakadóan könnyű dolga van, és nem lennénk meglepve, ha az úriember jó Marveles szokáshoz híven a Loki egyelőre ki tudja mikor érkező második évadában is újfent ellopná a show-t, színészkollégái legnagyobb meglepetésére. Azok közül pedig, akik valamiért még nem látták a Loki sorozat, mind a hat epizódját innentől ne olvassanak tovább, mert spoilerek következnek!

Spoilerveszély! 

Szóval, mint ahogy az a hatodik epizódból kiderült, Majors egy bizonyos All Who Remains nevű figurát alakított, aki a képregényekben ugyan egy teljesen más eredetsztorival rendelkezik, ám az MCU írói úgy látták jónak, ha a figura eme verziója lényegében Kang, A hódító egyik variánsaként lesz jelen. Kang MCU-beli érkezéséről már tudtunk egy ideje, azonban sokáig azt hittük, hogy az interdimenzionális, időutazásra is képes gonosztevő majd csak A Hangya és a Darázs: Quantumaniaban fogja először tiszteletét tenni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.