Hirdetés

Rövid interjú Stan Lee-vel

|

Egy férfi ... Egy legenda ... Stan "The Man" Lee... Megosztanék egy rövid interjú részletet, amit vele készítettek. Többek között válaszol sok rajongói kérdésre, beszél a kedvenc DC-s karakteréről és a Marvel filmekről is.

Hirdetés


- Melyik színész alakította jobban Pókembert a filmjeiben? Tobey Maguire vagy Andrew Garfield?
- Stan Lee: Imádom őket és ha van is egy kedvenc, azt nem mondhatom meg. Én nagyon szeretek dolgozni velük és így nem akarok megbántani senkit sem, hogy valamelyikőjüket a másik elé helyezem. Én egy ilyen ember vagyok, a világ tanulhatna tőlem jó példát.

- Melyik szuperhős szeretne lenni azok közül,amiket megalkotott?
- Stan Lee: Tony Stark! Ő gazdag, jó női, hajói, repülői vannak és remek a humorérzéke.

- Melyik gonosz szeretne lenni, ha választhatna?
- Stan Lee: Dr. Doom szeretnék lenni, mert ő nagyon király! Jaj,azt még nem mondtam, hogy voltam Londonban pár hónappal ezelőtt és azt reméltem, hogy amikor leszáll a repülő, a királynő is ott lesz, üdvözölj majd engem, lovaggá üt,hogy én legyek Sir Stan Lee, de... azt hiszem el volt foglalva így nem volt ott.

- Mit csinál, amikor nem tud történeteket írni, amikor egyszerűen leblokkol?
- Stan Lee: Amikor én tényleg zsákutcában vagyok, akkor megpihenek és azt mondom magamnak: "Gyerünk te idióta, gondolkozz már!"

- Melyik a kedvenc DC hőse?
- Stan Lee: A kedvenc DC karakterem Lobo...bár, én nem hívom hősnek...

- Melyik alkotását érzi leginkább alulértékeltnek és melyik érdemelné meg, hogy népszerűbb legyen?  - Stan Lee: Nem igazán tudom, eddig szerintem mind nagyon jól sikerült. Szeretnék többet látni a Inhumans-ből, de biztos vagyok benne, előbb vagy utóbb megfilmesítik. Nem hiszem,hogy bármelyiket is alábecsülnék.

- Melyik pillanatra volt a legbüszkébb az életében?
- Lee: Minden nap van valami meghatározó pillanat, soha nem tudhatod, mi fog történni. De azt hiszem, a legfőbb meghatározóbb pillanat az volt, amikor abbaakartam hagyni a történet írást, mert egy kicsit belefáradtam, de rengetegen mondták, hogy ne hagyjam abba, folytassam. A feleségem azt mondta nekem, miért nem írok egy olyan történetet, ami igazán tűzbe tud hozni! Ekkor írtam meg a Fantasztikus Négyes-t. Szóval, azt hiszem ez az én legmeghatározóbb pillanatom a munkám során.

 - Hogyan kezdődött a képregényes szakmája?
- Lee: Egész véletlenül...tényleg. Egy álláshírdetésre válaszoltam, ami egy képregényes magazinban volt és végül kiderült, hogy jókor voltam jó helyen. Ezt a magazint Martin Goodman, Steve Ditko, Joe Simon és Jack Kirby működtette. Ha nem írtam volna nekik, ki tudja mi lenne most velem, ki tudja, hol járnék most.

- És végezetül, melyik Marvel karaktert szeretné látni a saját, önálló filmjeként?
- Lee: Fekete Párducot.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.