Hirdetés

Rövid interjú Stan Lee-vel

|

Egy férfi ... Egy legenda ... Stan "The Man" Lee... Megosztanék egy rövid interjú részletet, amit vele készítettek. Többek között válaszol sok rajongói kérdésre, beszél a kedvenc DC-s karakteréről és a Marvel filmekről is.

Hirdetés

Stan Lee  amerikai író, szerkesztő, a Marvel Comics nyugalmazott elnöke. Szerkesztő-társaival, többek között Jack Kirbyvel és Steve Ditkóval új, összetett karaktertípusokat honosítottak meg az amerikai képregényekben. Részt vett olyan hősök megalkotásában mint Pókember, a Fantasztikus Négyes, az X-Men, Hulk, Vasember vagy a Fenegyerek. Munkássága alatt vált a Marvel Comics kis kiadóból nagy vállalattá. Szinte minden Marvel-képregény filmes feldolgozásában látható egy-egy rövid cameo szerepben. Vele készült interjú részletet osztanám meg a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.